Over Vita Ricca    

Varien

Vita Ricca betekent ‘rijk leven’ en dat is precies het gevoel wat dit merk vrouwen moet geven. Met deze kwalitatief hoogwaardige imitatiebontjassen en gilets zien vrouwen er chique uit voor een mooie prijs.

Living the dream

Vita Ricca is ontstaan doordat er een tekort was aan mooie en kwalitatief hoogwaardige imitatiebontjassen. De kwaliteit van fake fur op de Nederlandse markt was niet hoog. De prijzen die worden gerekend wel. Dit was een uitdaging en inmiddels genieten vele vrouwen uit Nederland, Belgie en Duitsland van een echte Vita Ricca jas!

Waarom imitatiebont van Vita Ricca?

Een mooie bontjas hoeft allang niet meer echt te zijn. Vita Ricca maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardig faux fur. Hierdoor lijken de imitatiebontjassen net echt.

Veel merken die imitatiebontjassen verkopen verwerken echte dierenvachten in de fake fur en verkopen dit later als ‘nep’ bontjas. Bij Vita Ricca zitten géén dierenvachten verwerkt in de imitatiebontjassen en gilets. Daarnaast is het fake fur dat gebruikt wordt heerlijk zacht. Veel fake fur producten kunnen 'ruw' aanvoelen, dit heeft te maken met de kwaliteit van het fake fur.

Vita Ricca is het merk als het gaat om imitatiebont. Vita Ricca wil vrouwen een fashion ervaring laten beleven. Naast de Little Black Dress en een paar mooie High Heels behoort ook een fake fur jas van Vita Ricca in de garderobe van fashionista's. Celebrities worden er al jarenlang mee gespot. Bontjassen zijn tijdloos en fabulous, als je ze maar op de juiste manier draagt.